Signdirect sluit 2012 af met nieuwe vestigingen

Datum: december 4, 2012

De geplande groei en doelstellingen in 2012 van Signdirect zijn meer dan gerealiseerd. 12 vestigingen waren er voorzien eind 2012, het zijn er inmiddels al 13 geworden. Onlangs zijn er twee nieuwe vestigingen geopend in de regio Antwerpen en in de Regio Achterhoek. In de regio Antwerpen heeft de franchise formule een vestiging geopend met partner Prima-Print, gevestigd in Essen. In de regio Achterhoek heeft Signdirect een sterke partner kunnen toevoegen aan het netwerk met M&J Design, gevestigd in Zelhem.

Voor 2013 is er een verdere uitbreiding voorzien. Met name in het westen en midden van Nederland zullen er enkele nieuwe partners of franchisenemers gerealiseerd worden. De doelstellingen zijn naar boven bijgesteld en eind 2014 verwacht Signdirect 25 vestigingen te hebben, waarmee met name richting de grote accounts nog meer daadkracht kan worden aangeboden.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_december_2012.htm#signdirectfranchise 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.