Shoeby zet groei door in 2012

Datum: februari 19, 2012

De fashionketen Shoeby heeft in 2011 een sterke groei doorgemaakt. Met niet minder dan 29 nieuwe winkels erbij en een groter marktaandeel blijkt de groei er onveranderd goed in te zitten. Shoeby doet het beter dan de andere spelers in de markt. Shoeby heeft nu 221 winkels in Nederland en 7 in België. Niet alleen de winkels waren afgelopen jaar succesvol, ook de webshop shoeby.nl laat een aanzienlijke groei zien.

Verwachting 2012
De directie van Shoeby verwacht in het voorjaar van 2012 dus met minimaal 16 winkels uit te breiden. Hans den Arend, CFO bij Shoeby: ” We liggen goed op koers voor wat betreft het realiseren van onze doelstellingen. De groei wordt gerealiseerd via meerdere kanalen. Naast de winkels, groeien we via de shop-in-de-shop bij de V&D en onze webshop.”

Over Shoeby
Shoeby winkels zijn te vinden op makkelijk toegankelijke locaties in kleinere plaatsen of wijkcentra van de grotere steden. De klant vindt er snel wisselende, trendy en betaalbare kledingcollecties voor het hele gezin. Door de uitmuntende klantgerichte service en de slimme marketingstrategie bouwt elke winkel een trouwe, eigen klantenkring op.

Bron: Shoeby

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.