Shoeby opent op Rotterdam CS

Datum: december 9, 2012

Shoeby opent een winkel op het centraal station van Rotterdam, meldt FashionUnited. De nieuwe vestiging van de modeketen zal 120 m² beslaan en wordt de eerste winkel op een treinstation. Rotterdam centraal is volledig verbouwd, de heropening vond 3 weken geleden plaats. De nieuwe Shoeby-vestiging opent op 12 december de deuren. Shoeby heeft 250 vestigingen. De franchiseformule heeft voornamelijk winkels in kleinere plaatsen en op drukbezochte winkellocaties in winkelcentra in grotere steden.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://www.franzine.nl/2012/49.html#shoeby 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.