Select Plus opent kantoor in Veenendaal

Datum: juli 12, 2012

Select Plus heeft vanuit Veenendaal een nieuwe vestiging geopend. Met de komst van franchisenemer Jaap Welleman en zijn partner Claudia Veenendaal is de Food Valley vanaf deze maand dan ook een specialist in uitzenden, payrollen, detacheren en recruitment rijker.

Wie zijn Jaap Welleman en Claudia Veenendaal?
Beiden zijn zeer ervaren, breed georiënteerde ondernemers. Speerpunt in deze vernieuwende onderneming is een zeer persoonlijke benadering van kandidaat en opdrachtgever. Binnen de gekozen formule opereren de ondernemers vanuit hun ruime ervaring in de hospitality en automotive branche. Ruim vijfenveertig jaar ondernemen heeft dit koppel een zeer gedegen basis gegeven om duurzame relaties op te bouwen. Binnen de al genoemde branches is in de afgelopen jaren aan een degelijk zakelijk netwerk gewerkt. Van daaruit wordt nu geopereerd om Select Plus Veenendaal een vliegende start te geven.

Claudia is de vrouw die zich voornamelijk gaat bezighouden met relatiebeheer, marketing en sales. Geboren in Ederveen in het hart van de Food Valley kent zij de lokale markt op haar duimpje. ‘Wheels’ hebben haar passie. Of het nu gaat om een dealer van het favoriete automerk of een internationaal transportbedrijf, zij spreekt de taal van de ondernemer. Op haar palmares ontbreken dan ook vrachtwagen rijlessen niet.

Jaap begon zijn carrière in de recreatieve horeca aan de Zeeuwse kust en via een buitenlands avontuur werd hij eigenaar van een restaurant op niveau. Recentelijk was hij de spil in het clubhuis van golfclubs. Daar waar het gaat om functies waarbij klantencontact een onderscheidende rol speelt weet hij kandidaten te selecteren en te coachen om het maximale voor uw bedrijf te geven.

Waarom Select Plus?
Jaap en Claudia: “Na gesprekken met verschillende partijen hebben wij gekozen voor Select Plus daar zij een voor ons passende formule bieden. Select Plus is gespecialiseerd in de diensten uitzenden, payrolling, detacheren en recruitment en bestaat uit een netwerk van zelfstandig werkende arbeidsmarktspecialisten. Nagenoeg alle back office werkzaamheden worden verricht door het hoofdkantoor van Select Plus in samenwerking met Payroll Select. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers een kwalitatief uitstekende dienstverlening kunnen bieden volgens de laatste wettelijke richtlijnen. Payroll Select is ISO 9001:2008 en NEN 4400-1 gecertificeerd én lid van de ABU. Bovendien stelt de opzet van deze formule ons, als zelfstandig ondernemers, in staat om volledig te kunnen focussen op het invullen van de personeelsbehoefte van een organisatie en de functiewensen van een medewerker.”

Over Select Plus Veenendaal
Select Plus Veenendaal staat voor arbeidsbemiddeling op maat waarbij het persoonlijke aspect, betrokkenheid en kennis belangrijke factoren zijn. De Food Valley regio is de uitvalsbasis. Voor de opdrachtgever zijn deze ervaren ondernemers een uitstekende gesprekspartner. Vooral als het gaat om het ontzorgen van de ondernemer, het creëren van ruimte voor uw core business, het beperken van risico’s via flexibiliteit en samenvattend het ondersteunen van de groei en ontwikkeling van uw bedrijf. Voor al uw vragen op het gebied van personeel en arbeidsbemiddeling kunt u contact opnemen met Jaap Welleman of Claudia Veenendaal van Select Plus Veenendaal. Zij gaan graag het gesprek met u aan om een match te leggen tussen opdrachtgever en kandidaat.

Bron: Select Plus

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.