Select Plus opent kantoor in Almere

Datum: mei 17, 2012

Afgelopen maand opende Carlien Laanen in Almere haar eigen Select Plus kantoor. Select Plus is een van de meest complete franchiseformules in de uitzendbranche, met de diensten uitzenden, payrollen, detachering en recruitment.

Het merendeel van de wervingsactiviteiten van de zelfstandige franchisenemers vindt online of op locatie van de opdrachtgever plaats. Hiervoor beschikken zij over innovatieve recruitmentsoftware. Nagenoeg alle back office werkzaamheden worden gefaciliteerd vanuit het hoofdkantoor Select Plus in samenwerking met Payroll Select. Daardoor worden de franchisenemers niet gehinderd door allerlei tijdrovende kantoorwerkzaamheden en kunnen zij zich volledig focussen op de commerciële activiteiten en relatiebeheer.

Bron: Select Plus

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.