Select Plus aspirant lid van de Nederlandse Franchise Vereniging

Datum: maart 6, 2012

Per 1 maart jl is Select Plus officieel aspirant lid geworden van de Nederlandse Franchise Vereniging, met als einddoel om zo spoedig mogelijk het volwaardig lidmaatschap te verkrijgen.

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NFV is opgericht in 1972 en is lid van de Europese Franchise Federatie en de World Franchise Council. Het ledenbestand bestaat uit circa 207 franchisegevers en circa 50 adviseurs/geassocieerde leden.

“Na het behalen van het Franchise Keurmerk in 2011, is dit de volgende stap in de verdere professionalisering van onze formule. Het (aspirant) NFV lidmaatschap brengt diverse voordelen met zich mee voor zowel ons als onze franchisenemers. Zo geven ze veel voorlichting en advies en zorgen ze voor een stukje kwaliteitsbewaking”, aldus formule manager Remco Lamberts.

Bron: Select Plus

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.