Schoenenreus maakt een doorstart

Datum: januari 24, 2013

Schoenenreus dat donderdag 24 januari failliet werd verklaard maakt een doorstart. De formule zal in afgeslankte vorm de doorstart maken en zich richten op online verkoop. Investeerders Synergia, Eric Companjen en Paul Schouwenaar gaan deze uitdaging vol vertrouwen aan.

Met de nieuwe insteek van Schoenenreus zal er werkgelegenheid zijn voor ongeveer 1000 werknemers. De directie betreurt geen werk te kunnen bieden aan de andere 500 werknemers. Noodzaak is namelijk dat 65 van de 206 winkels worden gesloten. De nieuwe strategie die Schoenenreus versneld zal implementeren laat volgens Schoenenreus “een sterke omzetstijging en bovendien een rendementsverbetering zien.” Schoenenreus gaat meer zich meer richten op modetrends,  A merken (sport)schoenen en accessoires en minder op kleding. Vandaag 25 januari zal Schoenenreus eerder gesloten vestigingen weer openen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_22_januari_2013.htm#schoenenreus

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.