Schasfoort Tegels en Badkamers stapt over naar BadenPlus

Datum: maart 12, 2013

In februari heeft Schasfoort Tegels en Badkamers in Denekamp de overstap gemaakt naar Baden+. Esther Fransen, eigenaar van deze sanitair speciaalzaak, heeft de afgelopen 1,5 jaar gekeken hoe Baden+ zich als nieuwe formule ontwikkelde voordat de definitieve stap werd gezet. “En dat is logisch want we moeten eerst maar eens waar maken wat we in het begin beloofd hebben”, aldus Saskia Euwe directeur/eigenaar Baden+. “Het feit dat Schasfoort Tegels en Badkamers overstapt naar Baden+ geeft aan dat we in korte tijd een sterke basis hebben neergezet en aangesloten ondernemers ook daadwerkelijk de juiste tools aanreiken.”

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Schasfoort-Tegels-en-Badkamers-stapt-over-naar-BadenPlus.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.