Schadehulp begint eigen franchiseformule

Datum: november 14, 2012

Schadehulp gaat een franchiseformule beginnen onder de naam Schadehulp Contra-Expertise en Schadehulp Letselschade. Het bedrijf verzorgt al 12 jaar schadewerkzaamheden voor assurantiekantoren. De eigenaar van het bedrijf Frank Fukking heeft voornamelijk het doel om meer kwaliteit te bieden. Hij wil voornamelijk dat klanten van zijn bedrijf snel en goed geholpen worden bij schadehulp en verzekerings schade. Ook de kleinere klanten zijn meer dan welkom.

Deze hoge kwaliteit moet gewaarborgd gaan worden door het stellen van strenge eisen aan kandidaat franchisenemers waaronder het hebben van een vakopleiding binnen het vakgebied. Hier tegenover staat voor een eventuele franchisenemer de belofte voor een eigen werkgebied waarin exclusief geopereerd kan worden.

“Wij bieden experts en schadebehandelaars, die altijd al de ambitie gehad hebben om voor zichzelf te beginnen, de mogelijkheid om daadwerkelijk die plannen te verwezenlijken en een eigen (franchise)onderneming te starten op het gebied van letselschade of contra-expertise. Daarbij ondersteunen wij hen als franchisegever op een groot aantal terreinen”, aldus Fukking.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_13_november_2012.htm#schadehulp

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.