Sapenzo in de Kinkerstraat heet binnenkort Vitaminboost

Datum: juni 24, 2013

De afgelopen drie jaar kon men in de Kinkerstraat op nummer 69 genieten van Sapenzo, de juicebar waar ‘gezond’ met gezelligheid gecombineerd werd. Inmiddels hebben trouwe klanten, maar ook willekeurige passanten kunnen zien dat er veranderingen op komst zijn. Reden tot paniek? Zeker niet. Sterker nog, het stukje gezonde gezelligheid (of gezellige gezondheid) wordt in een vorm gegoten waarmee de Amsterdamse Kinkerstraat iets bijzonders in handen heeft. Op zaterdag 29 juni a.s. zal Sapenzo feestelijk de deuren openen als Vitaminboost, de juice- en boostbar van gezondheidsketen Vitaminstore. Het ‘Experience Center’ zal daarbij het grote verschil gaan maken!

 Vitaminboost: powered by VitaminstoreIn den beginne… 

Zo’n twintig jaar geleden opende Alain Vermeulen, mede oprichter van Vitaminstore, in de sportschool van Mildred Dierx en Monique Kooreman – Fit All te Buitenveldert – zijn eerste vitaminewinkeltje. Hoewel in de jaren daarna veel veranderde, zijn de contacten gebleven. Mildred en Monique openden juicebar Sapenzo en Alain richtte met Koert Otten Vitaminstore op. Vitaminstore is inmiddels 15 jaar, en uitgegroeid tot een succesvolle gezondheidsketen met 21 filialen in Nederland en twee in China. Het concept van Vitaminstore is onderverdeeld in Health (voedingssupplementen), Sports (sportvoeding), Beauty (natuurlijke cosmetica) en Food (superfood) en heeft een vrolijke, frisse uitstraling.

Gebundelde krachten

In Sapenzo kregen Mildred en Monique steeds vaker vraag naar supplementen. Zo’n beetje tegelijkertijd hadden Koert en Alain het idee om het concept van Vitaminstore uit te breiden met een juicebar. Waar de ene partij ruime ervaring had met sappen en smoothies, had de andere partij ruime ervaring met voedingssupplementen. De stap naar gebundelde krachten was hiermee snel gemaakt en het succes kon dan ook niet uitblijven – met het Experience Center als the next step

Vitaminboost Experience Center

Bij juicebar Vitaminboost kun je terecht voor allerlei sappen en smoothies op basis van groente en fruit, die verrijkt worden met enkele boosters; dit zijn supplementen of superfoods die voor een gezonde boost, een oppepper, zorgen.

Het Experience Center biedt:

  • de mogelijkheid om zélf je boosters uit te kiezen: “Choose your boost, Choose your juice!” Uiteraard word je in je keuze met advies bijgestaan.
  • workshops omtrent o.a. sappen en smoothies, superfoods, sapkuren en het gebruik van natuurlijke cosmetica.
  • verkoop van voedingssupplementen (Vitaminhealth), sportvoeding/-supplementen (Vitaminsports), natuurlijke cosmetica (MÁDARA), superfoods (Mattisson) en reformvoeding (Bountiful).

 

Kom naar onze feestelijke opening op zaterdag 29 juni a.s. van 09.30 – 17.00 uur.

Winkelen is nog nooit zo leuk, verantwoord én lekker geweest. “Every body happy!”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.