Samenwerking Pitch&Putt Golf en GolfPlaza

Datum: augustus 26, 2013

De landelijke franchiseketen Pitch&Putt Golf, bestaande uit 24 vestigingen, gaat vanaf september samenwerken met GolfPlaza, dé golfwinkel van Nederland met 7 vestigingen en een webstore. De samenwerking biedt voor beide partijen vele voordelen zoals het gezamenlijke aanbieden van diverse klantenacties. Erik Jorritsma, directeur van Pitch&Putt Support geeft enthousiast aan: “Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en bieden wij onze franchisenemers extra verdienmogelijkheden. Via GolfPlaza kunnen wij onze banen en spelers binnenkort een scherp geprijsd assortiment golfmaterialen bieden. Hierbij gaat het om de meest gangbare artikelen zoals ballen, handschoenen en diverse accessoires. Deze artikelen worden bij de Pitch&Putt Golfvestigingen verkocht. Zo krijgt GolfPlaza er ineens veel nieuwe verkooppunten bij. Een absolute win-win situatie!”. Samenwerking Pitch&Putt golf en GolfPlaza

Ook Judith Wagemakers, general manager van Golfplaza, ziet de samenwerking zeer positief tegemoet. Ze vertelt: “Wij zijn ontzettend blij met Pitch&Putt Golf als nieuwe partner. Ook via hen bereiken wij onze doelgroep; golfliefhebbers op elk niveau. Qua omvang van de organisatie passen wij ook prima bij elkaar. We gaan elkaar onder de aandacht brengen bij onze klanten en hopen uiteraard van harte, dat die klanten zowel bij GolfPlaza als bij Pitch&Putt Golf zullen blijven komen.”

GolfPlaza nieuwe sponsor nationale Pitch&Putt Golf team

Pitch&Putt Golf is ook bijzonder geschikt voor de (gevorderde) golfer, de doelgroep van GolfPlaza. Op de Pitch&Putt Golfbanen (30 tot 90 meter) kan men het korte spel aanmerkelijk verbeteren. Bovendien biedt Pitch&Putt Golf de mogelijkheid om ook niet-golfende vrienden kennis te laten maken met de golfsport. Bij Pitch&Putt Golf is het GVB/HCP54 namelijk geen vereiste. GolfPlaza zal deze mogelijkheden en voordelen van Pitch&Putt Golf actief onder de aandacht van haar klanten brengen middels nieuwsbrieven, de website en in advertenties. Ook tijdens (golf)beurzen en demonstratiedagen zullen Pitch&Putt Golf en GolfPlaza zich gezamenlijk gaan presenteren. Tevens vormt de samenwerking een mooie basis voor het sponsoren van golftoernooien en golfevenementen. Daarnaast wordt GolfPlaza ook nog eens de nieuwe sponsor van het Nationale Nederlandse Pitch&Putt Golfteam.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.