Samenwerking Olympia en NEC Nijmegen

Datum: januari 22, 2013

Olympia Uitzendbureau heeft een partnerovereenkomst gesloten met N.E.C. Nijmegen. Hiermee krijgt Olympia Uitzendbureau toegang tot het zakelijk netwerk van N.E.C. Olympia zal financieel gaan bijdragen aan de ontwikkelingen van N.E.C.

“Wij zijn zeer verheugd dat we samen met N.E.C. onze ambities kracht bij kunnen zetten. We hechten veel belang aan talentontwikkeling. Daarom is het partnership met N.E.C. een logische keuze. Het sluit namelijk perfect aan op de relaties die N.E.C. voor ogen heeft met haar supporters en zakelijke relaties”, aldus Olympia Franchise onderneemster Margot Zeevenhoven.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_22_januari_2013.htm#olympia

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.