Samenwerking Kop & Schouders en de Edwin van der Sar Foundation

Datum: maart 11, 2013

In april organiseert de Edwin van der Sar Foundation een groot jeugdsporttoernooi, waarvoor ruim 2.000 kinderen van alle basisscholen uit Noordwijk zijn uitgenodigd. Voorafgaand het toernooi vertelt de Foundation op de basisscholen meer over haar inzet en wordt een film vertoond. Kop & Schouders, totaalleverancier van promotionele artikelen, ondersteunt het jeugdsporttoernooi en levert voor alle kinderen opvallende give-aways aan. Onder het motto ‘never ever give up’ zet de Edwin van der Sar Foundation zich in voor mensen met een hersenbeschadiging. De Foundation is in 2011 opgericht door Edwin en Annemarie van der Sar en startte in 2012 daadwerkelijk met de eerste projecten. Kop & Schouders is met ingang van het nieuwe jaar ‘Friend van de Foundation’.

 

Edwin van der Sar foundation

Meer informatie:

Edwin van der Sar Foundation: Maurice Brederode (Algemeen Manager)

maurice.brederode@edwinvanderfoundation.nl, T: 071-760 00 76

edwinvandersarfoundation.org – facebook.com/edwinvandersarfoundation

 

Kop & Schouders: Frank Wibbens (Brand Manager)

frank@kopenschouders.nl, T: 010-529 88 24

kopenschouders.nl – facebook.com/kopenschouders

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.