Samenwerking Koopplein.nl met Vakman in de buurt

Datum: maart 11, 2012

Koopplein.nl gaat samenwerken met vakmanindebuurt.nl. Beide organisaties opereren landelijk, maar richten zich op de lokale markt. Consumenten en bedrijven die offertes voor klussen willen aanvragen, kunnen dat voortaan ook via Koopplein.nl doen. “Gezien het lokale karakter zijn wij ervan overtuigd dat Koopplein.nl en Vakman in de buurt elkaar kunnen versterken”, aldus algemeen-directeur Kees-Jaap van der Kooi van Koopplein.nl.

Vakman in de buurt is bestemd voor iedereen die een klus gedaan wil hebben. Zij kunnen via de website offertes aanvragen. De aanvrager krijgt gegarandeerd drie offertes van vakmannen uit zijn omgeving. Deze bedrijven zijn geselecteerd op kwaliteit. Op alle lokale Kooppleinen staat de button ‘Plaats klus’. Die knop linkt naar de website www.vakmanindebuurt.nl. Daar kan de aanvrager de klus selecteren waarvoor hij offertes wil ontvangen.

Samenwerking
De samenwerking past in de filosofie van Koopplein.nl dat lokaal georiënteerde bedrijven elkaar kunnen versterken. Koopplein.nl, dat sinds 2007 landelijk opereert, heeft nu al licentienemers in zo’n 85 gemeenten. Deze zelfstandige ondernemers exploiteren ieder hun eigen lokale handelplaats waarop particulieren en bedrijven snel, eenvoudig en vertrouwd goederen en diensten kunnen verhandelen. “Koopplein.nl is erop gericht om consumenten en bedrijven van dienst te zijn in hun eigen gemeente: alles dichtbij huis, zodat de kans op fraude en oplichting zo gering mogelijk is. Door Koopplein.nl zijn lange reistijden en hoge verzendkosten overbodig geworden. Alles wat wordt aangeboden, is in de buurt. Daarom juichen wij samenwerking met bedrijven die op dezelfde manier opereren toe. Zo versterk je elkaar en de lokale economie”, aldus Van der Kooi. Ieder Koopplein biedt ook lokaal nieuws, een plaatselijk weerbericht en een lokale/regionale activiteitenkalender aan.

Bron: Koopplein.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.