Samenwerking Finovion met Stichting ZZP Vooruit

Datum: januari 7, 2013

ZZP Vooruit en Finovion hebben een nieuwe samenwerking gesloten. ZZP Vooruit voert een arbeidsconcept voor ZZP-ers. De reeds bestaande samenwerking tussen beide partijen is gewijzigd omdat ZZP Vooruit sinds december 2012 een vaststellingsovereenkomst met de Belastingdienst en het UWV heeft afgesloten ten aanzien van het arbeidsconcept.

De samenwerking tussen Finovion en Stichting ZZP Vooruit houdt in dat de financiële administratie van de aangesloten ZZP-ers door Finovion wordt gevoerd. Stichting ZZP Vooruit is een samenwerking met Finovion aangegaan omdat Finovion met kantoren in elke regio is vertegenwoordigd en vanwege haar franchiseformule aansluit op de administratieve behoeften van ZZP Vooruit BV. De ZZP-er krijgt hierdoor een aanspreekpunt dichtbij hem in de buurt.

ZZP Vooruit voert een arbeidsconcept waar inmiddels tientallen ZZP-ers aan deelnemen. ZZP Vooruit heeft een vaststellingsovereenkomst met de Belastingdienst en het UWV afgesloten waarin de ZZP-er expliciet als werknemer in loondienst wordt geaccepteerd en niet wordt aangemerkt als DGA. Opdrachtgevers worden dus niet als werkgever aangemerkt en zijn dus beschermd tegen de risico’s van het fictief dienstverband, ongeacht de duur en de wijze waarop wordt samengewerkt. Daarnaast valt de ZZP-er onder de werknemersverzekeringen, wat een van de voordelen van het arbeidsconcept is.

Bron: Finovion Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.