Samenwerking Dobey met Bol.com

Datum: februari 19, 2013

Dobey speelt actief in op de vele veranderingen in retail en heeft ervoor gekozen om naast de bestaande Dobey webshop actief te worden op het nieuwe platform van Bol.com: Plaza. Dit platform biedt andere webwinkels de ruimte om te verkopen waarbij alleen webwinkels met het Thuiswinkelwaarborg toegelaten worden. Bol.com is na Wehkamp.nl het grootste webwinkelplatform in Nederland. Door actief te worden op Bol.com Plaza lift Dobey mee op de landelijke marketing van Bol.com en tevens het bereik van ruim 1.000.000 bezoekers per maand. Bol.com kondigde afgelopen jaar aan om uiterlijk 1e kwartaal 2013 in de dierbenodigdhedenbranche een positie in te zullen nemen.

Dobey biedt in deze samenwerking een breed, doch aangepast assortiment aan waarbij de huidige adviesprijzen worden gehanteerd. Bij alle producten is het voor de consument duidelijk zichtbaar dat deze bij Dobey vandaan komen waardoor er een forse impuls aan de naamsbekendheid wordt gegeven. Het Dobey distributiecentrum handelt, net als de huidige webshoporders, alle bestellingen af.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_februari_2013.htm#dobey 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.