Samenwerking DA en Mooi parfumerie

Datum: juni 18, 2012

De franchiseformules DA en Mooi parfumerie gaan intensief samenwerken. Dat heeft geresulteerd in een nieuw winkelconcept waarin de 2 merken samenkomen. Op 15 juni is de pilotwinkel geopend in Hoogeveen. Tegelijk met de samenwerking met Mooi introduceert DA in Hoogeveen ook haar nieuwe winkelformule. Voor het parfumerie aanbod is DA een exclusieve samenwerking aangegaan met Mooi parfumerie. In de drogisterij- en parfumerie branche zijn DA en Mooi de eerste merken die hun krachten bundelen om een nieuw en gezamenlijk concept te ontwikkelen. De eerste DA + Mooi is gelegen aan de Hoofdstraat te Hoogeveen. Het is de bedoeling dat meerdere locaties zullen volgen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Samenwerking-DA-en-Mooi-parfumerie.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.