Ruud Jacobse nieuwe directeur Livera

Datum: maart 22, 2012

Ruud Jacobse is per 1 maart de nieuwe algemeen directeur van bodyfashionketen Livera. Jacobse startte zijn loopbaan in fast food en later retail, waaronder 6 jaar bij Livera en 2 jaar als category manager bij Schiphol Group, waarna hij bij Livera weer terugkeerde als commercieel manager. Jacobse streeft ernaar de keten in Nederland de komende jaren uit te breiden met 40 vestigingen. De franchiseformule is recent overgegaan in een hard franchiseformule. Volgens Ruud Jacobse een kans in roerige tijden: ”De consument krijgt een nog duidelijker winkelbeeld te zien en franchisenemers profiteren van het grotere inkoopvolume en de toegenomen marketingkracht. Om hier het maximale uit te halen moeten we terug naar de basics van retail, aangevuld met de nieuwe manier van winkelieren.”

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Ruud-Jacobse-nieuwe-directeur-Livera.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.