Runnersworld opent vestiging aan Amsterdamse Bos

Datum: oktober 1, 2012

Runnersworld, de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland, opent een nieuwe vestiging in Amstelveen. Eigenaar Bas Stigter heeft hiermee een unieke locatie aan de rand van het Amsterdamse Bos. Gesterkt door de ruime kennis en ervaring van Runnersworld ondernemers en mede-eigenaars Aart Stigter en Ellen Abbringh belooft deze winkel een mooie start te maken. Vanaf vrijdag 21 september kunnen alle lopers terecht voor een uitgebreid assortiment van hardloopkleding, -schoenen en accessoires.

De 175 vierkante meter grote winkel bevindt zich op een unieke locatie aan de rand van diverse populaire hardlooproutes. “We zijn blij met deze locatie waar lopers voor of na hun ronde eenvoudig terecht kunnen voor bijvoorbeeld antwoord op een hardloopvraag, een advies over een te lopen parcours of training of om een nieuw loopshirt aan te schaffen. De medewerkers zijn zelf ook enthousiaste sporters, die graag advies verlenen. Iedere loper van recreant tot professionele loper is welkom in onze winkel”,  aldus eigenaar Bas Stigter.

De vestiging aan het Amsterdamse Bos biedt alles wat recreatieve en professionele hardlopers en wandelaars zoeken. Een uitgebreid assortiment van schoenen, kleding, voeding en accessoires. Dit van alle A-merken, zodat lopers altijd op maat zijn te bedienen met de beste producten. Ook beschikt de winkel over een hardloopbaan voor een loopanalyse op maat. Een camera- en softwaresysteem bepaalt nauwkeurig het type schoen dat het beste bij een loper past.

“Ondanks de vele lopers rondom het Amsterdamse Bos was hier nog geen hardloopspeciaalzaak gevestigd. Voor Runnersworld een uitgelezen kans om de groei van de formule verder te optimaliseren”, zegt Charles van Schaik, formulemanager Runnersworld.

Bron: Euretco

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.