Runnersworld loopt door naar Hellevoetsluis

Datum: februari 12, 2013

Franchise formule Runnersworld opent een nieuwe vestiging in Hellevoetsluis. Voor franchisenemer Cock Dorst is dit zijn tweede Runnersworld-onderneming naast de onderneming in Spijkenisse. “Het doet me goed om nu ook een winkel in Hellevoetsluis te kunnen openen. Zo zijn we nog meer hardlopers en wandelaars in de regio van dienst met een goed advies en de beste producten”, zegt Dorst.

Formulemanager Damy Rutjes: “In onze ambitie de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland te blijven, helpen we graag zo veel mogelijk lopers. Uit marktonderzoek bleek dat er voldoende marktpotentie is voor een Runnersworld-vestiging in de regio Hellevoetsluis. Met deze nieuwe vestiging optimaliseren we onze landelijke dekking nog verder. Het is een volgende, logische stap in de gezonde groei van de Runnersworld-formule.” Alle franchiseondernemingen van Runnersworld staan bekend om de hoge mate van professionaliteit. Er staan altijd ervaren hardlopers in de winkel om de klant te voorzien van persoonlijk advies.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_februari_2013.htm#runnersworld

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.