Rots-Vast slaat nieuwe weg in

Datum: december 11, 2012

Rots-Vast, de grootste vastgoedspecialist in huur, verhuur en beheer, draagt de exclusieve gebruiksrechten van de franchiseformule over aan een nieuw samenwerkingsverband, bestaande uit 25 voormalige Rots-Vast franchisenemers. Dit samenwerkingsverband heeft als doel de positie van Rots-Vast binnen de vastgoedmarkt verder te versterken door continue verbetering van dienstverlening, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid en te profiteren van de veranderingen in de huidige markt.

Nieuwe visie
Het nieuwe samenwerkingsverband van voormalige franchisenemers, is op dit moment de exclusieve licentiehouder van het Rots-Vast label. Andere geïnteresseerden kunnen in aanmerking komen voor een certificaat om op die manier een eigen onderneming voort te zetten of te starten onder het label van de Rots-Vast. Naast het gebruik van de naam zullen zij beschikken over nieuwe moderne software en een website die ongekend is in de makelaarsbranche.

“De nieuwe koers die wij met Rots-Vast voor ogen hebben, speelt nog meer in op de behoeftes vanuit de markt, zowel van huurders als van verhuurders. De markt is volop in beweging/ontwikkeling en wij passen hier onze service en dienstverlening op aan. Dit doen we mede door het aanbieden van totaalpakketten aan verhuurders, eigenaren en beleggers. Deze pakketten bestaan uit advies op het gebied van huur-verhuur en beheer, huurgarantie mogelijkheden voor verhuurders, onderhoud en beleggen. Daarnaast wordt de dienstverlening ook verder uitgebreid door samenwerkingen met makelaars, banken, verzekeraars, beleggers en bijvoorbeeld energieleveranciers met als doel een nog betere en passender dienstverlening binnen de vastgoedmarkt. Ook de ontwikkelingen binnen de energiemarkt en de zorg- en seniorenmarkt nemen we mee in onze strategie. Denk hierbij aan Rots-Vast Zorg en Rots-Vast Energie,” aldus Arno Vervoord, eigenaar van Rots-Vast Eindhoven.  

Over Rots-Vast
Rots-Vast is al 25 jaar dé specialist op het gebied van huur, verhuur en beheer van vastgoed in Nederland en daarbuiten. Het aanbod gaat van kamers, appartementen en gemeubileerde huizen tot seniorenhuisvesting, villa’s en B.O.G. Op dit moment is Rots-Vast marktleider in de (tijdelijke) verhuur en beheer van onroerend goed. Rots-Vast werkt samen met vooraanstaande beleggers, banken, verzekeraars, stichtingen, beleggingsmaatschappijen en particulieren. Daarnaast zijn er ook samenwerkingsverbanden met multinationals, expats centra, scholengemeenschappen en de overheid.

Bron: Rots-Vast Groep

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.