Ronald Houtveen treedt toe tot Raad van Bestuur Flynth

Datum: september 25, 2012

Op 1 november treedt Ronald Houtveen RA (46) toe tot de Raad van Bestuur van advies- en accountantsorganisatie Flynth. De Raad van Bestuur bestaat per die datum uit 3 personen: voorzitter Wim Schipper, Fons Overwater en Ronald Houtveen. Houtveen wordt als directeur Business binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de aansturing van de regio’s. Ronald Houtveen is Registeraccountant met 15 jaar ervaring in de accountancy en 10 jaar in bestuurlijke functies. Hij is momenteel actief bij ROC ID College in Zuid-Holland, waar hij verschillende directiefuncties op ad interim basis vervult. Daarvoor was hij onder meer directeur bij Essensys Nederland en Resources Global Professionals. Beide organisaties hebben hun oorsprong in Ernst & Young Executive Temporary Management.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Ronald-Houtveen-treedt-toe-tot-Raad-van-Bestuur-Flynth.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.