Robert Hoenderdos Master-franchisenemer Quetzal Nederland

Datum: mei 18, 2016

De Nederlandse ondernemer Robert Hoenderdos brengt het Belgisch franchise-concept dat de harten van menig chocoladeliefhebber sneller zal laten kloppen naar Nederland. Quetzal, de Chocoladebar is een succesvol Belgisch franchise-concept met een unieke formule. De eerste vestiging zal spoedig zijn deuren openen voor het publiek. Op 28 april jl. werd de master franchise overeenkomst getekend en kan de uitrol starten.

Chocolade in pure vorm

Bij de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan diverse soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels en andere lekkernijen. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. De chocolade en de aanverwante producten worden op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt.

Quetzal_Ambiance


Totaalbeleving

In de trendy bars die zijn ingericht door de franchise formule Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De slimme formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Quetzal Chocoladebar is een absolute totaalbeleving. “De eerste keer dat ik deze formule heb bezocht in België was ik direct enthousiast. Het duurde dan ook niet lang dat ik deze franchise formule graag in Nederland wilde introduceren. Over de oprichting van de eerste Chocoladebar zijn onderhandelingen gaande met ondernemers in meerdere steden van Nederland.”, aldus Robert Hoenderdos, master franchisenemer Quetzal Nederland.

Momenteel is Hoenderdos met tien potentiële franchisenemers in gesprek om Quetzal Chocoladebars te openen in grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Haarlem, Den Bosch, Leiden, Hoofddorp en Maastricht.

Bron: Franchising Belgium

')}

DELEN

Franchiseformule: Quetzal de Chocoladebar

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.