Rob Baggerman benoemd tot Director of Operations MultiCopy en TeamLogic IT

Datum: januari 29, 2013

Rob Baggerman gaat vanaf 1 februari 2013 de franchiseorganisaties MultiCopy en TeamLogic IT operationeel leiden. Hij is benoemd tot Director of Operations en stuurt het team aan dat de ondersteuning biedt aan de 75 MultiCopy-vestigingen en de 10 TeamLogic IT-bedrijven en ondernemers in Nederland.

Baggerman heeft een lange staat van dienst in de grafische en ICT industrie. Zo was hij onder meer algemeen directeur van Infotec en recent commercieel directeur van Ricoh Nederland.

Veranderen
Franchise Services Europe - Rob Baggerman.Gerard Slot, algemeen directeur van Franchise Services Europe, waaronder MultiCopy en TeamLogic IT vallen: “We willen een grote slag maken met beide formules. MultiCopy is niet langer alleen de aanbieder van druk- en printwerk, maar levert totaaloplossingen in communicatie voor het MKB. TeamLogic IT levert proactieve en geïntegreerde ICT-oplossingen en diensten voor de zakelijke markt. Beide formules kunnen juist nu een grote stap maken. Dat vereist meer dan ooit focus op een optimale inzet van talent en verkoopkwaliteiten.”

Wim Wijnker wordt Director New Business Support en Jeroen van den Bos wordt bij TeamLogic IT Director Business Operations Support. Slot: “Onder leiding van Baggerman zullen zij hun specifieke expertise nog beter in kunnen zetten om de ondernemers te helpen te groeien. Zowel in omzet als in kennis en succes.”

Groeikansen
Rob Baggerman: “Ik ken beide formules en weet dat er enorme kansen liggen in Nederland. Voor de ondernemers zelf en dus ook voor de groei van de franchiseformule. Voor mij is het een fantastische stap om met een geweldig team de ondernemers te helpen de volgende slag te maken. Er liggen veel kansen die opgepakt moeten worden. Ondanks de recessie gaan we voor aanzienlijke groei, maar dat gaat niet vanzelf.”

De directie van Franchise Services Europe blijft ongewijzigd. Gerard Slot is eindverantwoordelijk voor de formules en de centrale diensten – zoals strategie, marketing, finance, HR en legal – blijven bij FSE.

Bron: Franchise Services Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.