Rituals wint Amsterdam Business Award

Datum: maart 29, 2012

Home en body cosmeticabedrijf Rituals is de winnaar van de Amsterdam Business Award 2012. Het Amsterdamse bedrijf werd door de jury het best beoordeeld op het gebied van innovatief denkvermogen, duurzaamheid, toekomstvastheid, maatschappelijke betrokkenheid en bijdrage aan de regio. Rituals liet 2 andere kanshebbers, Concrete en Tours & Tickets, achter zich. Tijdens een gala-avond op 29 maart in NH Grand Hotel Krasnapolsky, ontving Rituals oprichter en CEO Raymond Cloosterman de prijs. Over Rituals zei de jury: “Rituals is een financieel gezonde onderneming met een robuuste bedrijfsvoering, die continue bezig is met de vertaling van innovatie naar strategie en operatie. Het bedrijf kent een enorme expansie en zorgt daardoor ook in de regio voor werkgelegenheid en een positieve uitstraling voor Amsterdam.” “We zijn verheugd met dit geweldige compliment, vooral voor alle medewerkers die voor én achter de schermen elke dag iets moois neerzetten”, zei Cloosterman. Rituals opende haar eerste winkel in 2000 in Amsterdam. In 12 jaar tijd werden ruim 220 winkels over de hele wereld geopend.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Rituals-wint-Amsterdam-Business-Award.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.