Richard Wester start Friendstix Alkmaar

Datum: februari 12, 2013

Friendstix heeft deze maand een nieuwe franchisenemer mogen verwelkomen. De online formule voor dagaanbiedingen is behalve in Uden, Eindhoven, Nijmegen en Arnhem nu ook actief in de regio Alkmaar. Richard Wester gaat de kar trekken in de Noord-Hollandse regio, waartoe ook de toeristische badplaats Egmond aan Zee behoort. “Na het eerste kennismakingsgesprek met Friendstix is alles eigenlijk heel snel gegaan. Erg prettig is dat er korte lijnen zijn en vaste aanspreekpunten. Eigenlijk doet de franchise precies datgene wat we ook voor onze klanten waar willen maken, meedenken en samenbouwen aan een goede relatie met elkaar en de consumenten.” In zijn keuze voor een formule, hechtte Richard veel belang aan de mate waarin de formule meebeweegt in de veranderende marktomgeving. “Belangrijk is dat er veel aandacht is voor diverse ontwikkelingen in de markt. Telkens iets meer kunnen bieden en een meerwaarde zijn en blijven voor onze adverteerders en de consument. Zo komt er binnenkort een facebook app die de adverteerders veel werk uit handen neemt en verwachten we in het voorjaar een nieuwsbriefmodule waarmee we verenigingen de mogelijkheid bieden hun sponsors te binden en ons bereik te vergroten. De eerste gesprekken met geïnteresseerden partijen zijn al gaande.”

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Richard-Wester-start-Friendstix-Alkmaar.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS



Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.