Rical Cleaning Products lanceert franchiseformule

Datum: augustus 29, 2017

Rical: In 1992 opgericht en inmiddels als echt familiebedrijf uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van schoonmaakproducten en hygiëne materialen voor met name de zakelijke markt. Het leeuwendeel van de omzet wordt gerealiseerd met producten geproduceerd of geïmporteerd onder private label. En deze formule is nu beschikbaar als franchise concept! 

Bent u een sterke, ambitieuze ondernemer met een neus voor zaken en altijd al uw “eigen baas” willen zijn ? Dan is dit uw kans om deel uit te maken van Team Rical. Als licentiehouder van Rical Cleaning Products bent u zelfstandig ondernemer en wordt u volledig ondersteund door de Rical organisatie. 

De werving en selectieprocedure van de franchisenemers start op 18 september 2017.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.