Rene de Groot opent 21ste fit20 vestiging in Den Haag

Datum: oktober 3, 2013

De franchiseketen van fitnessstudio’s die zich richt op de mensen die weinig tijd en/of weinig zin hebben om te sporten maar wel de noodzaak erkennen. Volgens Walter Vendel, directeur van de keten: “We liggen mooi op koers om een landelijk dekkend netwerk van studio’s op te zetten.”

In twintig minuten tijd per week fit worden en blijven, zonder omkleden en zonder te zweten; het ideaal voor veel mensen die hun goede voornemens zien stranden in een drukke agenda. fit20 biedt nu op 21 plaatsen een individueel programma onder leiding van een personal trainer. Vendel: “Mensen vinden die persoonlijke aandacht heel fijn. En dat je die afspraken gewoon elke week in je agenda kunt inplannen, maakt het voor iedereen makkelijker om vol te houden. Want als het een keer op je vaste dag niet uitkomt, verschuif je de afspraak even.”

De sporter krijgt in zijn gewone kleding persoonlijke begeleiding op de fitnessapparatuur. De oefeningen zijn intensief, maar worden heel gecontroleerd in slow motion uitgevoerd. De temperatuur in de ruimte is 17°C, waardoor douchen en omkleden niet nodig zijn en 20 minuten later sta je weer buiten.

Omdat fit20 te mooi om waar te zijn klinkt, kan iedereen gratis kennismaken met de fit20 trainingsmethode in al onze studio’s. “Doen is geloven.” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.