Remmers Relatiegeschenken wordt Kop & Schouders

Datum: september 11, 2012

Per 1 september heeft Remmers Relatiegeschenken zich aangesloten bij de franchiseformule van Kop & Schouders. Eigenaar Martin Remmers koppelt hiermee zijn jarenlange marktervaring aan de sterke service organisatie van Kop & Schouders.

Bram Halters, algemeen directeur van Kop & Schouders: “Remmers Relatiegeschenken is een begrip in de Hoeksche waard en omgeving. Martin Remmers is een oude rot in het vak , heeft een schat aan ervaring, benadert het vak uiterst professioneel, maar is bovenal een erg aimabele man. Dit gekoppeld aan de ondersteuning vanuit Kop & Schouders moet wel leiden tot een succesvolle samenwerking. Hij is dan ook erg welkom bij de formule.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_11_september_2012.htm#kopschouderfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.