REMAX start met training voor makelaars

Datum: november 20, 2012

Alle RE/MAX makelaarskantoren in Nederland zijn begin november gestart met een training voor makelaars, de Tom Ferry Sales Power training. RE/MAX heeft de exclusieve rechten verworven van deze training die momenteel beschikbaar is voor de makelaardij. Martijn Groot, directeur van RE/MAX Nederland, en Gijs de Kok, RE/MAX makelaar, zijn onlangs in Wenen geweest om het programma Train the Trainer van Tom Ferry te volgen via de RE/MAX Euroversity. Specifiek voor de Europese woningmarkt heeft RE/MAX Europa voor haar 12.000 makelaars deze RE/MAX Euroversity opgericht. De Sales Power Training duurt 16 weken en is opgebouwd uit 16 modules. Elke trainingssessie heef als focus het maken van meer afspraken met kandidaten en (mogelijke) opdrachtgevers, met als doel het genereren van meer woningverkopen.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/RE/MAX-start-met-training-voor-makelaars.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.