REMAX Makelaarsgilde Leiden dubbele award

Datum: februari 5, 2013

In de afgelopen uitreiking van de jaarlijkse RE/MAX awards is de franchisevestiging te Leiden tweemaal in de prijzen gevallen. Franchisenemer Chris Turk verwierf de titel “Makelaar van het jaar” en daarnaast werden hij en zijn collega Vincent de Vos uitgeroepen tot “Beste kantooreigenaren 2012”.

Ook was er een award voor de franchiselocatie te Leidschendam. Van deze vestiging nam makelaar Marco Sark de titel “Rookie of the year” in ontvangst. Verder traden Jan-Jaap de Vin en Jan-Hein Schilderman van RE/MAX Makelaarsgroep te Barendrecht toe tot de “Hall of fame” voor hun totale verdiensten tijdens hun RE/MAX carrière. Tot slot was de “Marketing award” van RE/MAX voor kids weggelegd voor Remko Schrijver, franchisenemer van RE/MAX Totaal makelaars te Rotterdam. Stichting RE/MAX voor kids ondersteunt kinderen door middel van sponsoring van erkende goede kinderdoelen. Franchisenemers van RE/MAX zijn zelfstandige ondernemers die een makelaarskantoor leiden. De franchisenemers kunnen gebruik maken van de kantoorfaciliteiten, PR- en marketingmiddelen en het wereldwijde netwerk van RE/MAX om zich te profileren als full-service makelaars.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#remaxfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.