RDC en Centraal Boekhuis sluiten samenwerkingsovereenkomst

Datum: juli 10, 2012

Retail Development Company (RDC) en Centraal Boekhuis (CB) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Centraal Boekhuis gaat de komende vijf jaar de leveringen en diensten met betrekking tot het boek voor alle winkels van RDC verzorgen. Na het faillissement van Libridis hebben RDC en CB gezamenlijk gezorgd voor de continuering van de boekenstroom naar RDC winkels. ‘Het belangrijkste was dat de winkels van RDC nieuwe titels konden blijven verkopen. De keuze voor Centraal Boekhuis hebben wij toen gemaakt om ervoor te zorgen dat onze winkels zo min mogelijk overlast van het faillissement van Libridis zouden hebben. De samenwerking die we toen razendsnel hebben opgestart, zetten we de komende vijf jaar vol vertrouwen door’, aldus Jos Boot, algemeen directeur RDC. Melbert Visscher, commercieel verantwoordelijke bij CB, reageert: ‘CB is blij met het vertrouwen dat met deze overeenkomst in onze mensen en dienstverlening is gesteld’.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/RDC-en-CB-sluiten-samenwerkingsovereenkomst.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.