Randstad fit in 20 minuten per week

Datum: juli 25, 2013

Op 31 mei j.l. ondertekende Tom Jochems, directeur Diemermere, het facilitair Shared Service Center van de Randstad groep in Nederland, namens Randstad het contract met Marcel Hogendorp van fit20 Amsterdam Zuidoost. Het op een na grootste uitzendbureau van de wereld, onder meer partner in sport van NOC*NSF, biedt nu het personeel van Randstad Groep Diemen de gelegenheid om de fit20 training te doen. Op 10 juni werd de inpandige fit20 studio officieel geopend.

Op 31 mei ondertekende Tom Jochems, directeur Diemermere, het facilitair Shared Service Center van de Randstad groep in Nederland, namens Randstad het contract met Marcel Hogendorp van fit20 Amsterdam ZuidoostHet besluit om door middel van de fit20 training de gezondheid en fitheid van haar personeel op een laagdrempelige  manier te verbeteren is genomen nadat een deel van de Randstad top al tot grote tevredenheid bij Marcel trainde. De innovatieve fit20 training past goed bij de pionier in HR-dienstverlening Randstad. De passie van Randstad om het beste in mensen naar boven te halen sluit precies aan bij de passie van fit20 om op een haalbare manier en voor iedereen het beste uit het lichaam te halen. Gezondheid en fitheid zijn immers voorwaarden om professioneel en privé lang en plezierig te blijven presteren.

Na Siemens en Yokogawa is Randstad het derde bedrijf in Nederland dat een inpandige fit20@work studio opent. Het nieuwe bedrijfsfitness hoort bij vernieuwende en innovatieve bedrijven. Met de investering door bedrijven als Randstad in fit20@work wordt een fittere en langduriger inzetbare beroepsbevolking daadwerkelijk haalbaar. En daar heeft iedereen in Nederland baat bij.

Ook een fit20 studio op eigen locatie?

fit20 is zeer geschikt als in-company oplossing voor de fitness behoefte binnen je organisatie. Onze afdeling die zich daar volledig in specialiseert heet fit20@work. Graag vertellen wij je in een persoonlijk gesprek wat de unieke meerwaarde is van fit20 en wat je concreet kunt verwachten.

Wil je nu toch al iets meer weten waarin wij ons onderscheiden? Een aantal redenen onder elkaar:

– Geringe tijdsinvestering: slechts 1 x per week 20 minuten trainen, dus haalbaar voor zelfs de drukste executives.
– Personal trainer: door de intensieve persoonlijke begeleiding kan een veel bredere doelgroep nu succesvol en blijvend meedoen.
– Kleinere investering: significant lager in vergelijking met de traditionele fitness aanpak.
– Effectief: gebaseerd op vernieuwende wetenschappelijke inzichten; bewezen met meetbaar resultaat.
– Fortune 500 focus: ontwikkeld voor de top organisaties in Nederland.
– Hoogste klanttevredenheid: Zoals onafhankelijk gemeten door Kentrium, onderzoeksbureau fitnessbranche.
– Vitaliteitsmanagement: uitbreidbaar met andere lifestyle modules.
– Ontzorging: je hebt geen omkijken meer naar de in-house fitness studio.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.