Rabobank geeft update Cijfers en Trends franchise

Datum: februari 22, 2012

Rabobank Cijfers & Trends Thema-update beschrijft de actuele ontwikkelingen in de branches van het bedrijfsleven. De nieuwste Thema-update is gewijd aan de ontwikkelingen in de retailsector. Door de huidige economische omstandigheden zijn de groeivooruitzichten voor de retailsector matig. Daarnaast zijn er structurele trends die consumentengedrag, technologie en de concurrentieverhoudingen veranderen. Zelfstandige retailers missen de schaalgrootte om een goed strategisch antwoord te geven op die uitdagingen. Franchise is voor hen een goede optie. Zij kunnen hun zelfstandig ondernemerschap behouden, terwijl zij profiteren van de schaalvoordelen van de franchiseorganisatie, bijvoorbeeld op het gebied van inkoop en naamsbekendheid. Klik hier voor de volledige Thema-update.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Rabobank-geeft-update-Cijfers-en-Trends-franchise.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.