Quickmediator opent kantoor in Zeewolde

Datum: november 20, 2012

Quickmediator groeit door naar 11 vestigingen. Voor Zeewolde is Thea van Winsum aangesloten als franchisenemer. Zij was al reeds zelfstandig, maar had duidelijk de behoefte aan kennis, ondersteuning, meer marketing en landelijke exposure. Quickmediator kan haar daar uitgebreid in voorzien.

Aan het woord Thea van Winsum:

Na de opleiding en training is er direct een afspraak voor mij ingeplant en is ook daadwerkelijk de eerste opdracht een feit. Ik had al een goede indruk van de organisatie en van diverse franchisenemers die ik gesproken had, al een enthousiast verhaal gehoord. Maar de volgende dag gelijk al een opdracht, echt dan zie je dat je als éénpitter te weinig aan marketing kan doen.

Doordat er landelijk leads worden ingekocht en goed op google wordt ingezet, worden we veel gevonden door mensen die op zoek zijn naar Mediation. Het voordeel is dat ik me nu volledig bezig kan houden met het vak Mediation, dat vind ik tenslotte ook het leukste. Ik ben erg blij dat ik deze beslissing genomen heb.

En dat is 11 voor Nederland, Quickmediator groeit gestaag door, geheel volgens planning. De behoefte aan Mediation stijgt dit jaar alleen al met zo’n 25%, dit doordat Mediation betaalbaar is.

Bron: Quickmediator

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.