Quickmediator opent kantoor in Rijswijk

Datum: oktober 24, 2012

Quickmediator zal dit jaar haar landelijke dekking realiseren. Met de komst van Pieter Hoogendonk uit Rijswijk (N-Br.) kunnen nu ook de aanvragen voor Mediation in het Zuiden van het land opgepakt worden. Quickmediator werkt met unieke leadgenerators via internet, waardoor een franchisenemer continu gevoed wordt met nieuwe klanten. Wij breiden dit steeds meer uit naarmate wij groeien met de organisatie. Quickmediator Rijswijk - Pieter HoogendonkWe zijn heel blij met Pieter Hoogendonk als nieuwe franchisenemer. Pieter Hoogendonk is een zeer ervaren ondernemer die een enorme zakelijke ervaring heeft opgebouwd met de bedrijven die hij gehad heeft en nog heeft. Door zijn ervaring kan hij met Mediation veel zaken uit een impasse halen. Pieter heeft vooral gekozen voor Quickmediator voor de commerciële aanpak van het vak Mediation, gewoon concreet, transparant en commercieel. Klanten weten exact waar ze aan toe zijn bij Quickmediator, dat is prettig werken voor beide partijen.

Bron: Quickmediator

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.