Quickmediator opent kantoor in Almere

Datum: september 11, 2012

Voor Almere/Flevoland is Morteza Abdi aangesloten als franchisenemer bij Quickmediator. “Ik heb grondig onderzoek gedaan naar mediation en ik zie dat dit een groeiende markt is. Ten eerste omdat procederen onbetaalbaar is geworden en ook vaak de zaak niet ten goede komt. Verder heb ik gesprekken gehad met bestaande franchisenemers van Quickmediator. Vooral de unieke manier van nieuwe klanten werven via internet heeft mij mede doen besluiten voor Quickmediator te kiezen”, aldus Morteza Abdi. Quickmediator verwacht in 2012 door te groeien naar 15 tot 20 franchisenemers.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-franchisenemer-voor-Quickmediator.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.