Quickmediator groeit gestaag door

Datum: oktober 16, 2013

Quickmediator groeit gestaag door en heeft in Nederland momenteel al meer dan 23 mediators. Voor de Noordelijke regio’s hebben twee nieuwe franchisenemers zich aangesloten bij Quickmediator, te weten dhr. drs. Jaap Proemstra en dhr. drs. Dick Visser. Jaap Proemstra: “de aanpak, de uitstraling, de ondersteuning, de snelheid van handelen en het unieke pakket, waar wij als franchisenemer gebruik van kunnen maken, gaf bij mij snel de doorslag om mij aan te sluiten bij Quickmediator, ik ben super gemotiveerd en raad een ieder het nu al aan!”. Dick T. Visser vult aan: “Ik heb een aantal franchisenemers gebeld en die gaven exact het beeld wat de franchisegever mij vertelde, buiten alle handige tools en unieke werkwijze om nieuwe klanten te werven was ik ook snel overtuigd. Geen ingewikkelde procedure, kort, krachtig en zakelijk. Ik heb na de eerste officiële dag al mijn eerste afspraak via de website binnen”.

Dhr. Peter Jansen(50) sluit eveneens aan in de regio Utrecht: “Ik zit mijn hele leven al in de  financiële dienstverlening, alleen de laatste jaren is dat uitgelopen op een enorm conflict. Dit heeft me aan het denken gezet, waarom procederen mensen en lossen ze het niet samen op. Na even zoeken op internet kwam ik bij Quickmediator terecht. Een landelijke franchise organisatie voor mediators. Gelukkig was mijn regio nog vrij, de mediator uit Utrecht hoeft nu niet meer zoveel te rijden”.

Anneke de Winter van Quickmediator

“Het lijkt nu net of alleen Drs., Mr. en andere titels zich bij ons kunnen aansluiten. Zo is het natuurlijk niet! Wij zijn als franchise organisatie aantrekkelijk voor vele partijen. We bezitten de marketingaanpak, opleiding- en trainings- trajecten om als succesvol mediator aan de slag te gaan. Onze focus is nog steeds mensen te werven met een goede achtergrond, levens- en werkervaring. Dat zijn in onze visie de beste mediators: een no-nonsense aanpak, samen de conflicten oplossen met de klanten. De aanvragen voor mediation nemen met de dag toe. Niet zo gek, alles is duurder geworden en procederen is al helemaal niet meer te betalen, terwijl je dan ook niet weet wat de uitslag is. Je moet maar afwachten wat de rechter bepaalt. Ondertussen ben je duizenden euro’s kwijt. Met Mediation los je het samen op, elk conflict of echtscheiding kunnen wij samen regelen en tegen zeer lage kosten. Als je alleen al naar ons landelijke tarief van € 75,- per uur kijkt dan weet elke klant dat Mediation bij ons het voordeligste is. Dat niet alleen, we zijn ook nog een organisatie waar men een beroep op kan doen voor alle conflicten ook als u al bij de rechtbank zit. Wij zitten qua expansie op schema en zullen dit tempo doorzetten”.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.