Qjobs opent vestiging in Utrecht

Datum: mei 10, 2012

Talent ontdekken en mensen helpen hun talenten optimaal in te zetten, dat is de missie van uitzend- en recruitmentbureau Qjobs Utrecht. Het wil de motor zijn achter andermans succes. Personeel leveren is één, maar het is de kunst zowel de werkgever als de werknemer er baat bij te laten hebben. Persoonlijke benadering is daarom een belangrijk speerpunt voor Qjobs Utrecht.

Petra Eromosele
De kersverse eigenaar Petra Eromosele heeft de afgelopen twintig jaar uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in de uitzendbranche. Ze werkte bij verschillende werkgevers en in diverse functies, zowel op profit als non-profit basis. Werken met mensen is haar grootste passie en in deze nieuwe uitdaging kan ze al haar eigen talenten tot volle bloei laten komen.

Werkwijze
Qjobs Utrecht respecteert de NVP Sollicitatiecode, dé gedragscode voor werving & selectie. De backoffice van Qjobs Utecht wordt verzorgd door Payroll Service Centre en die is NEN 4400-1 gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van Stichting Normering Arbeid (SNA). Daarnaast is ze lid van de NBBU. Hiermee garandeert Qjobs Utrecht opdrachtgevers een scherp, maar bovenal correct tarief en dus haar flexkrachten een goed loon en een deugdelijke behandeling.

Qjobs
De vestiging Utrecht is verbonden aan de landelijke uitzendorganisatie Qjobs. Werkgevers profiteren bij Qjobs naast de ‘klassieke’ bemiddelingsfunctie ook van low-cost en transparante payrollservices. Werkzoekenden profiteren van moderne, effectieve vindmogelijkheden voor passend werk en van stipte uitbetaling van hun loon. Dit wordt mogelijk gemaakt door de strikte toepassing van geavanceerde processen, software en systemen.

Qjobs komt naar de klant toe
Omdat de meeste zaken online plaatsvinden, werkt Qjobs niet met kantoorlocaties. Gesprekken vinden plaats bij de klant of op een willekeurige locatie. De kostenreductie die deze overheadbesparing oplevert, maakt scherp concurrerende prijsstellingen mogelijk.

Visie Qjobs
Qjobs verwacht dat de praktijk en handelwijze in de flexbranche, onder invloed van internet en social media, de komende jaren nog sterker zal veranderen. Ontwikkelingen die kostenverlagend en service- en efficiencyverhogend werken. In dergelijke nieuwe situatie kunnen kleine, nieuwe organisaties doorgaans sneller en flexibeler opereren. Qjobs is zo’n organisatie die zich zonder dure, of vertragende ballast van de moederorganisatie en haar bestaande processen, puur op de toekomst kan richten. Het resultaat: snellere en betere dienstverlening tegen lagere kosten.

Bron: Qjobs

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.