Qjobs opent in Bergen op Zoom

Datum: juni 21, 2012

Uitzendorganisatie Qjobs opent op 2 juli 2012 een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom, onder de naam Qjobs Bergen op Zoom. In Qjobs worden de expertise van een grote landelijke organisatie, een uitgekiend automatiseringssysteem en een lokale ondernemer met elkaar gecombineerd. De ondernemer voor Bergen op Zoom (en heel West-Brabant) is Claudia Bouwens.

Claudia Bouwens
Claudia heeft haar sporen verdiend in uitzendland. Na jarenlange ervaring werd het tijd voor een eigen bedrijf. Zij heeft daarbij gekozen voor de franchiseformule van Qjobs, omdat die formule heel goed bij haar manier van werken past en Qjobs haar omgekeerd een uitgekiende ondersteuning weet te bieden. Daarmee is in één klap een krachtige speler ontstaan in de uitzendbranche in West-Brabant. Eén die volledig is toegerust op de arbeidsmarkt van vandaag.

Want die arbeidsmarkt is veranderd. Het aanbod van werkzoekenden is groot en werkgevers willen alleen die werknemer die het beste past bij de vacante functie én bij het bedrijf. En dat, tegen aantrekkelijke tarieven. Behalve een match op functieprofiel, zoekt Claudia naar de match op de gebieden bedrijfscultuur, normen, waarden en referentiekader die resulteren in een duurzame plaatsing. Claudia: “De wil” van een kandidaat geeft de meerwaarde, niet “het kunnen”. Ik ben van mening dat een CV niets zegt over de inhoud van “de mens” achter het CV. Het wordt tijd dat daar verandering in komt”.

Franchisenemer Claudia Bouwens van Qjobs Bergen op ZoomOm dit te realiseren zal het traject van arbeidsbemiddeling enorm persoonlijk zijn waarbij Claudia op zoek gaat naar diepgang bij haar kandidaat en opdrachtgever. “Wie ben je, wat wil je, en waarom……”. Opdrachtgevers kunnen van Claudia een tomeloze inzet verwachten om de juiste kandidaat te vinden die bij de organisatie past. Haar motto: ‘Je kunt de wind niet veranderen, maar de stand van de zeilen bepaal je zelf’.

Tevens wordt er samenwerking gezocht tussen de Gemeente Bergen op Zoom, het UWV en Qjobs Bergen op Zoom om zo werkzoekenden die in een WW/WWB situatie verkeren opnieuw op de arbeidsmarkt te laten instromen. Opdrachtgevers ontvangen daarbij vaak aantrekkelijke subsidies.

Qjobs komt naar de klant toe
De meeste zaken vinden vandaag de dag online plaats. Daarom werkt Qjobs Bergen op Zoom niet met kantoorlocatie. Gesprekken vinden plaats bij de klant of naar keuze ergens anders. Een gesprek met de kandidaat in eigen omgeving geeft een betere indruk van de persoon in kwestie. Daarnaast maakt de kostenreductie die deze overheadbesparing oplevert scherp concurrerende prijsstellingen mogelijk.

Qjobs en regelgeving
De vestiging Bergen op Zoom is verbonden aan de landelijke uitzendorganisatie Qjobs. Werkgevers profiteren bij Qjobs naast de ‘klassieke’ bemiddelingsfunctie ook van low-cost en transparante payrollservices. Werkzoekenden profiteren van moderne, effectieve vindmogelijkheden voor passend werk en van stipte uitbetaling van hun loon. Dit wordt mogelijk gemaakt door de strikte toepassing van geavanceerde processen, software en systemen.

Qjobs Bergen op Zoom respecteert de NVP Sollicitatiecode, dé gedragscode voor werving & selectie.
De backoffice van Qjobs Bergen op Zoom is NEN 4400-1 gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van Stichting Normering Arbeid (SNA). Daarnaast is ze lid van de ABU en de NBBU. Hiermee garandeert Qjobs Bergen op Zoom opdrachtgevers een scherp en correct tarief en flexkrachten en kandidaten een goed loon en een deugdelijke behandeling.

Bron: Qjobs

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.