Pronto Wonen sluit 2011 af met een omzetgroei

Datum: maart 18, 2012

Pronto Wonen sluit het jaar 2011 af met een omzetplus. De vestigingen van Pronto Wonen hebben een omzetgroei van 6% gerealiseerd. Franchisemanager Rob van Drunen: “Het succes achter deze omzetgroei is onder andere te vinden in de combinatie van off- en online communicatie. Consumenten kunnen zich thuis oriënteren en sinds kort ook hun eigen woonkamer online inrichten met de gekozen meubels uit de collectie van Pronto Wonen.” In het voorgaande jaar mocht Pronto Wonen nieuwe vestigingen verwelkomen op de woonboulevards van Eindhoven, Amsterdam (Villa Arena) en Spijkenisse. Hiermee heeft de formule in totaal nu 22 vestigingen, samen goed voor 40.000 m² winkelvloer. De groei zet verder voort in 2012 waarin het aantal vestigingen naar minimaal 25 vestigingen uit zal groeien.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Pronto-Wonen-sluit-2011-af-met-een-omzetgroei.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.