Pronto Wonen opent 23e vestiging

Datum: augustus 30, 2012

Pronto Wonen opent op 1 september aanstaande haar 23e vestiging in het pand van Reedijk Wonen te Strijen. De formule, bekend om haar verfrissende, originele en ‘eigenwijze’ presentatie van meubelen, is een zeer welkome aanvulling in het winkelaanbod in de Hoekse Waard. Eigenaar van Pronto Wonen Strijen is de familie Reedijk. De nieuwe vestiging van de formule is hiermee in uitstekende handen. Sinds 2011 mag Reedijk Wonen zich na een historie van meer dan 125 jaar namelijk Hofleverancier noemen.

Over Pronto Wonen
Pronto Wonen biedt al bijna 15 jaar, met 23 vestigingen in Nederland, verrassende woonideeën. Ze kenmerken zich door verfrissende, originele en eigenwijze meubelpresentaties. Een snelle levertijd en veel van het assortiment is uit voorraad leverbaar. Pronto Wonen importeert zelf een groot deel van haar collectie waardoor ze zich kan onderscheiden met o.a. lage prijzen. Pronto Wonen verkoopt alle meubelen met CBW-garantie. Pronto Wonen Nederland B.V. is een franchiseorganisatie en onderdeel van de Internationale Meubel Groep gevestigd te Etten-Leur.

Bron: Internationale Meubel Groep

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.