Pronto Wonen maakt groeispurt

Datum: april 22, 2013

In het eerste kwartaal van 2013 heeft franchiseformule Pronto Wonen maar liefst 3 nieuwe vestigingen geopend! De vestigingen openden hun deuren op de woonboulevards van Capelle aan den IJssel, Gouda en Utrecht.

Met de 3 nieuwe winkels telt de formule nu in totaal 26 vestigingen. Verwacht wordt dat in het voorjaar van 2014 de mijlpaal van 30 vestigingen bereikt zal worden.

Rob van Drunen, eindverantwoordelijke voor de franchiseformule, voegt hieraan toe:  ”We merken dat er op dit moment veel interesse is in onze formule. Geïnteresseerden kunnen zich altijd bij ons melden waarna we de mogelijkheden bekijken. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld nog uitstekende mogelijkheden in Limburg, Apeldoorn, Tilburg en Den Haag.”

Op de vraag wat de drijvende kracht is achter de groei van de Pronto Wonen formule heeft Van Drunen een duidelijk antwoord: “Onze kracht zit hem in de centrale rol die onze ondernemers innemen in de ontwikkeling van de formule. Inkoop en marketing worden in verregaande mate bepaald door de ondernemers zelf. Dit zorgt voor een energieke en krachtige organisatie waarbij ondernemers zich thuis voelen.”

Pronto Wonen is één van de formules van de Internationale Meubel Groep (IMG). Met de Pronto Wonen formule richt IMG zich op franchisenemers die zich al in ruime mate bewezen hebben in de woonbranche en bij kunnen dragen aan het uitbouwen van het succes van de formule. Consumenten vinden bij Pronto Wonen een overvloed aan originele en eigenwijze meubelpresentaties die garant staan voor verrassende woonideeën. Sterke punten van de formule zijn korte levertijden, verregaande mogelijkheden om het meubel aan de eigen smaak aan te passen, unieke producten door eigen productontwikkeling en import en een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.