Profile Tyrecenter wint NFV Franchise Trofee 2012

Datum: mei 28, 2012

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Franchise Vereniging werd afgelopen dinsdagavond voor de twaalfde keer de NFV Franchise Trofee uitgereikt. In de Kuip te Rotterdam ontving Profile Tyrecenter deze vakprijs uit handen van prof. dr. Jan Peter Balkenende. De andere genomineerden waren Boerenbond/Welkoop en New York Pizza.

Voor deze vakprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging komen alleen door de NFV erkende formules in aanmerking, die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie.

Harm Nieboer en Luc van Bussel van Profile Tyrecenter ontvangen de trofee uit handen van prof. dr. Jan Peter BalkenendeDe jury bestond dit jaar uit:

  • Liesbeth Kneppers-Heijnert, Hoogleraar Bedrijfskunde in Groningen en lid Eerste Kamer der Staten Generaal;
  • Peter Huijsmans, Manager operations Intratuin, NFV Franchise Trofee winnaar van 2011;
  • Peter Brouwer, Directeur Bruna, NFV Franchise Trofee winnaar van 2010;
  • Dirk Visser, specialist zakelijke arrangementen ING;
  • Jan Bezemer, zelfstandig consultant en oud-hoofdredacteur Franchise+;
  • Jos Burgers, directeur Nederlandse Franchise Vereniging.

 
De vakjury kwam na lang overleg tot de conclusie dat Profile Tyrecenter de winnaar is omdat zij excelleert in de zeven hoofdpunten die de vakjury als criteria heeft gesteld waaronder het verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen, de gerealiseerde groei en de communicatie tussen franchisegever en franchisenemers.

Conclusie van het juryrapport:
„De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een lange periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt.”

Jos Burgers, directeur NFV:
„Franchise is een aantrekkelijke en gewaardeerde vorm van ondernemen. Elk jaar onderstreept de NFV dit door het uitreiken van de NFV Franchise Trofee.”

Harm Nieboer, directeur Profile Tyrecenter:
„Wat een eer dat wij de NFV Franchise Trofee hebben gewonnen. Het winnen is vooral een beloning voor het feit dat wij, franchisenemers en hoofdkantoor, samen veel energie steken in een goede samenwerking. De prijs is een beloning voor iedereen in de organisatie.”

Download hier het volledige juryrapport.

Over de NFV Franchise Trofee
Nederlandse Franchise VerenigingElk jaar nomineren de leden van de Nederlandse Franchise Vereniging drie erkende leden met minimaal 20 franchisevestigingen die kans maken op de NFV Franchise Trofee. Het is de enige vakprijs die de franchisewereld kent en de erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De jury beoordeelt de genomineerden op 7 hoofdpunten waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen, de gerealiseerde groei en de communicatie tussen franchisegever en -nemers. De winnaars van de afgelopen drie jaar zijn Bagels & Beans (2009), Bruna (2010) en Intratuin (2011). De NFV Franchise Trofee wordt mede mogelijk gemaakt door ING.

Bron: Nederlandse Franchise Vereniging – NFV / FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.