Profile Tyrecenter Nederland samen met Tyrenet UK

Datum: november 6, 2012

The Alwaysbemobile Company (de moedermaatschappij van Profile Tyrecenter) en Tyrenet UK gaan de nieuwe gemeenschappelijke Brits/Nederlandse onderneming Profile Tyrecenter UK ltd oprichten. Doel is om vanaf 1 januari 2013 de bandenmarkt in het Verenigd Koninkrijk te veroveren. Doel van Profile Tyrecenter UK is onder andere om het huidige marktaandeel van Kwik-Fit op de Engelse lease- en huurmarkt te halveren. De Britse leasemarkt is 1.24 miljoen voertuigen groot met een vervangingsmarkt van 1.7 miljoen banden per jaar. De huurvloot is 200.000 auto’s groot. Tyrenet UK heeft momenteel een netwerk van 600 bandenservicebedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Profile Tyrecenter is met 228 vestigingen eind dit jaar in Nederland en België marktleider in de zakelijke markt voor auto’s, vrachtauto’s en bussen in deze 2 landen. Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company, vertelt: “Het betekent dat we straks in 3 landen van Europa actief zijn. Wij zien grote kansen op de Britse markt.” In november wordt de oprichting van de joint-venture in stemming gebracht bij de bij Tyrenet UK ltd. aangesloten franchisenemers.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Profile-Tyrecenter-Nederland-samen-met-Tyrenet-UK.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.