Profijt Meubel opent in Oss

Datum: december 26, 2013

Franchiseformule Profijt Meubel heeft op 18 december jongstleden haar deuren geopend op de Woonboulevard van Oss. De nieuwe winkel brengt het totaal aantal vestigingen van de formule op 29. Profijt Meubel Oss is eigendom van de familie Verbruggen en maakt onderdeel uit van Verbruggen Megastore. De winkel heeft een omvang van ruim 1.200m² en is gesitueerd op de 1e verdieping van het pand welke op een prettige manier in contact staat met de begane grond doordat gebruik is gemaakt van een vide.

Rob van Drunen, franchise manager Profijt Meubel, is zeer content met de jongste uitbreiding van de formule.

“We mogen met recht trots zijn op deze winkel. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid van alle betrokkenen. We realiseren ons daarnaast ten zeerste dat het geen vanzelfsprekendheid is dat ondernemers in deze tijden in een woonformule willen investeren. Het door de familie Verbruggen in ons gestelde vertrouwen doet me dan ook enorm goed en sterkt ons in de overtuiging dat de met het nieuwe winkelconcept ingeslagen weg de juiste is”.

Profijt Meubel presenteerde in januari van dit jaar haar nieuwe winkelconcept in Hoogeveen waarna de ombouw van Weert in augustus van dit jaar volgde. Met de winkel in Oss zijn er inmiddels dus 3 Profijt Meubel vestigingen in nieuwe stijl te vinden. De uitrol van het nieuwe concept zal verder vorm krijgen in 2014.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.