Proef alvast de lente bij Kwalitaria

Datum: maart 25, 2013

Cafetariamerk Kwalitaria verrast haar gasten elk seizoen met nieuwe seizoenstoppers. Denk aan een lente Kwalitaria burger met guacamole, paprika en tortillachips of een lente ijskoffie milkshake en een lente ijsje met aardbeiensaus en knetterdip. Laat de lente nu maar komen! Het formulehuis faciliteert hierin met point of sale materiaal en sampling producten zoals bitterballen met de smaak van de seizoenskroket, in dit geval de Lente kroket met witlof en spekjes.

Proef de lente bij Kwalitaria!

Ook dit seizoen worden de producten weer extra in het zonnetje gezet door diverse promotiematerialen. Zo valt de seizoensfolder op de mat bij een kwart miljoen huishoudens. De aantrekkelijke kortingscouponnen moeten gasten thuis verleiden tot een aankoop van deze heerlijke producten. 

Over Kwalitaria – Kwalitaria is één van de bekendste cafetariamerken van Nederland.
Kwalitaria ontstond in 1989 onder de paraplu van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland met als doel de professionalisering in de sector te bevorderen. Sinds 2004 is
Kwalitaria een franchiseformule van franchise friendly concepts (ffc) in Zeist.
Kwalitaria telt meer dan 100 vestigingen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.