Praxis begint met afhaalpunten

Datum: februari 5, 2013

Klanten van 8 Amsterdamse Praxis-winkels kunnen hun artikelen sedert deze week online bestellen en een aantal uur later in de winkel komen ophalen, meldt RetailActueel. De bouwketen wil met de nieuwe dienst inspelen op de wensen van de moderne klusser, legt Roy van Keulen, manager multichannel bij Praxis uit. “Klussers hebben vaak veel tijd nodig om de benodigde artikelen in de winkel bijeen te zoeken. Niet zo gek, want veel klanten kennen de weg niet zo goed als in bijvoorbeeld een supermarkt waar ze dagelijks komen. Met de service kunnen zij veel tijd besparen.” Binnenkort wordt de service bij al le 139 winkels uitgerold.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Praxis-begint-met-afhaalpunten.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.