Positieve ontwikkeling Baden+ franchise

Datum: maart 5, 2013

Met vier nieuwe franchisenemers in Denekamp, Enschede, Leeuwarden en Vught groeit Baden+ in 18 maanden naar 17 vestigingen.

“Een succesvol begin van een jaar dat op diverse vlakken grote uitdagingen zal kennen voor de sanitair-ondernemers”, meent directeur Saskia Euwe. Esther Fransen, eigenaar van Schasfoort Tegels en Badkamers te Denekamp, heeft in 1,5 jaar waargenomen hoe de franchise zich als nieuwe formule uitrolde voordat ze de definitieve stap zette. “En dat is logisch want we moeten eerst maar eens waar maken wat we in het begin beloofd hebben!”, aldus Saskia Euwe. De groei draagt bij aan de landelijke dekking en is belangrijk voor het verdere verloop van de formule. Baden+ heeft onlangs een badkamerboek voor de franchisenemers gemaakt waarmee zij nog professioneler hun klanten te woord kunnen staan. Het team van Baden+ wordt gevormd door personen die een gemiddelde ervaring van 15 jaar in het sanitair achter de rug hebben en daardoor beseffen wat een formule succesvol maakt.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_maart_2013.htm#baden

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.