Plus vernieuwt supply chain

Datum: januari 20, 2013

PLUS Retail gaat zijn supply chain planning organisatie centraal en per categorie inrichten, meldt RetailNews. In de eerste helft van 2013 past de supermarktketen de bevoorradingsketen aan. De eerste stap voor het optimaliseren van de gehele keten; van leverancier tot en met de consument. De huidige aansturing van de goederenstroom is volledig decentraal. De distributie naar alle PLUS supermarkten vindt plaats vanuit 3 regionale distributiecentra en 3 landelijke distributiecentra. De supermarktketen wil met de vernieuwing zijn supply chain effectiever kunnen aansturen, alerter kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt en ondernemers op termijn verder ontzorgen. Daarnaast draagt het bij aan de optimalisatie van de schapbeschikbaarheid en het vergroten van de promotie effectiviteit.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Plus-vernieuwt-supply-chain.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.